Zonneboilers

Wij leveren complete zonneboiler en zonnecollectoren systemen aan particulieren en bedrijven. Deze complete zonneboiler systemen bestaan uit de zonneboiler, de zonnecollectoren en alle bijbehorende onderdelen om de zonneboiler en zonnecollectoren aan te kunnen sluiten. Met een zonneboiler bespaart u gas op uw tapwater en of verwarming. Met een zonneboiler systeem wordt door de zon via heatpipe-collectoren een vat met warm tapwater opgewarmd. Met een extra spiraal bovenin het boilervat kan tevens de verwarming worden ondersteund.

In de zomer worden met onze heatpipe collectoren temperaturen bereikt tot 80 graden, in de winter wordt nog steeds een temperatuur van 25-35 graden gehaald en behoeft de helft minder naverwarmd te worden. Een besparing van 50-70% is dan ook echt haalbaar.

Wij kunnen u geheel ontzorgen: vanaf advies bij het maken van de juiste keuze tot aan de montage en inbedrijfstelling. Zo weet u zeker dat uw zonneboiler systeem ook over 10 jaar nog doet wat u ervan verwacht.

 

Subsidie vanuit de ISDE

De subsidie voor 2017 gaat met minimaal een factor 1,5 omhoog, namelijk van €0,50 per kWh jaarlijkse zonne-energiebijdrage, naar €0,75 per kWh. Dit geldt voor een apertuuroppervlakte van maximaal 10 vierkante meter en dus van toepassing op onze gehele comfort lijn! Daar boven bedraagt de subsidie €0,30 (was €0,25) per kWh jaarlijkse zonne-energiebijdrage. Dit is bij onze sets alleen van toepassing op de standaard 1000 liter set.

 

Offerte aanvragen

Liever advies op maat of wenst u een geheel vrijblijvend huisbezoek van een van onze specialisten? Klik op de button om direct online een gratis offerte aan te vragen.

Ik wil graag een scherpe offerte op maat